Farmtető

A szeglemezes tetőszerkezekből bonyolult geometriai kialakítású, összetett tetőszerkezet építhető.
Egyik kedvelt alkalmazási területe a mezőgazdasági épületek fedése.

Akár milliókat is spórolhat. Cégünk megbízható, pontos munkavégzéssel végzi feladatát.

  • tűpontos statikai tervezés akár ingyenesen
  • nincs felesleges faanyag felhasználás
  • magas minőségű, c24 szilárdságú, hőkezelt faanyagból
  • időtálló, minőségtanúsított, mitek acél szeglemezzel
  • villámgyors, számítógép vezérelt gyártással, akár 1 nap alatt
  • időjárás garancia a gyártásra
  • ökotudatos megoldás: kevesebb fa felhasználás!

ÁLLATTARTÓ ÉPÜLETEK

Mezőgazdaságban az 1970-es években már alkalmazták a szeglemezes tetőszerkezetet. Alkalmas szinte az egész vidéki terület épületállományának fejlesztésére és felújítására. Felhasználási területei: lóistálló, szarvasmarha-istálló, sertéstartó-telep, baromfitartó-telep, juh- és kecske-istálló.

GÉPSZÍN

KOCSISZÍN, GÉPSZÍN, MŰHELY, GARÁZS, TÁROLÓ; EGYVALAMI BIZTOS KÖZÖS BENNÜK. AZ HOGY TETŐSZERKEZETÜK AZ IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELMET KELL SZOLGÁLJA.
Hogy fából, fa-vasbeton vagy fa-acél kombinációjából készüljön épülete, ez az Ön döntése; ugyanakkor a tető hagyományosan fából készült szerkezetű, ugyanis a fa olcsóbb, mint a fém és tartósabb is.
Hiszen a fa nem korrodálódik, rozsdásodik még évtizedek után sem. A legmodernebb technológiával, a szeglemezes tetőszerkezettel már a nagy fesztáv sem jelent akadályt. A tetőt a kívánt méretre készítjük, segítjük megtervezni. Üzemünkben előregyártott elemeket készítünk, és igény szerint a helyszínen felállítjuk a tetőszerkezet. Gépszín, tároló vagy különböző funkciójú helységek összessége – a körültekintő tervezés miatt pontos és gazdaságos a gyártás. Kiszámítható fix árakkal dolgozunk.

ÓVJUK MEG EGYÜTT GÉPEIT AZ IDŐJÁRÁSTÓL!

TERMÉNYTÁROLÓ

FONTOS TÉNYEZŐ – FELHASZNÁLÁSTÓL FÜGGŐEN – A MEGFELELŐ SZELLŐZÉS.  A RAPIDTETŐ GYORS ÖSSZESZERELÉST ÉS BIZTONSÁGOT BIZTOSÍT AZ ÖN RAKTÁRÁNAK.

Faforgácstároló: A faforgáccsal történő energiatermelés egyre fontosabbá válik, különösen a mezőgazdasági üzemekben, mivel kíméli a környezetünket. A környezetre gyakorolt ​​pozitív hatások mellett megújuló nyersanyagokat is hoz.

LOVARDA

A LOVARDA A LOVAINAK ÉLETTERE. HA A LOVA JÓL ÉRZI MAGÁT, AZ POZITÍVAN HAT A VISELKEDÉSÉRE IS, ÍGY LÓ ÉS LOVAS EGYÜTT ÖRÜL.

Lovardája lószeretők kedvenc helyévé válhat. Fedett lovardájában sem a tűző nap, sem a szakadó eső nem lesz többé akadály. A fedett lovarda télen-nyáron kihasználható, megfelel a lónak és lovasának egyaránt.
A fedett lovarda legfontosabb eleme a fedél, azaz a tető. Azontúl, hogy a fából készült tető olcsóbb, mint a fém; a fatető tartósabb is. Hiszen az nem rozsdásodik még hosszú idő elteltével sem. A fa ezen túlmenően harmonizál a vidéki tájjal. Egy szerethető anyag. Lovardáját, annak tetejét a kívánt méretre készítjük. A 20×40-es, 30×60-as, 30×70-es méretek is kivitelezhetőek.

SEGÍTÜNK A TERVEZÉSBEN IS; A GYÁRTÁS PEDIG AZ EGYEDI MÉRETEKNEK MEGFELELŐ ELŐRE GYÁRTOTT TETŐELEMEK ALKALMAZÁSÁVAL VILLÁMGYORS ÉS KISZÁLLÍTHATÓ ÁRÚ LESZ.