300 darab! Ennyi tetőt adunk el évente!

 

Napjainkban az embernek alapvető igénye a megfelelő minőség és precíz munkavégzés mellett a gyorsaság is! A Rapidtető épp ezért kiemelten fontosnak tartja a határidőre való teljesítést, a határidők feltétlen betartását és a gyorsaságot. Ezt cégünk neve is tükrözi. A szeglemezes tetőszerkezet pedig egy olyan tetőfedési megoldás, mely környezettudatos, költséghatékony és nagyszerűen támogatja ezt a lendületességet, gyorsaságot.

Szeglemezes tetőt, gyorsan, lendületesen, ahogy a nevünk is mutatja!

Azért tudunk a tetőszerkezetek elkészítésében annyira gyorsak lenni, mert megvan hozzá a kellő technológiánk, olyan megoldásokat is tudunk alkalmazni a munkafolyamatokban, melyeket mások nem feltétlen.

Üzemünkben napi 1–2, azaz havonta körülbelül 25 családi háztető készül el, ami 4000 m2 tetőt, éves szinten 300 darab háztetőt jelent pontosan! Ugye, milyen hihetetlen szám? Ennyi tetőt gyártunk jelenleg, ezért mi vagyunk hazánk fő tetőfedő cége! De itt nem állunk meg, ezt a mennyiséget bővíteni szeretnénk!

Hogyan tudunk ennyire gyorsak lenni?

A szeglemezes tetőszerkezet előnye, hogy gyors, precíz, költséghatékony, teljesen időjárás-független, ezért kiszámítható, és megbízható eljárás is.

A szeglemezes tetőszerkezetek elkészülését az üzemi gyártásuk miatt nem befolyásolja az időjárás. Fedett gyárban készülnek, gépesített, automatizált eszközökkel az emberi erőforrások helyett. Ha esik, ha fúj, ha túl meleg van, vagy túl hideg, a tetőszerkezetek akkor is elkészülnek. Nem befolyásolja az elkészülésüket az esetleges szabadságolás, betegség sem, hiszen szinte minden automatizált és robotizált. Az előregyártott, szeglemezes tető fa anyagát szeglemezek, lényegében apró tüskék rögzítik egymáshoz. Az üzemi körülmények között gyártott, rögtön felhasználásra kész tetőszerkezetet a helyszínen, az építés során külön csavarozni már nem szükséges, ezért sokkal gyorsabban elkészül, mint egy hagyományos tetőszerkezet.

Aki építkezik, az tudja, hogy a gyorsaság sokat jelent! Sokszor nemcsak időbeli előnyt jelent a gyorsaság, hanem akár anyagi megtérülést is! Válassza a Rapidtetőt és a szeglemezes tetőszerkezetet!

 

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!