GÉPSZÍN LÉTESÍTÉSE
A KOR IGÉNYEIRE SZABVA

Az állattartó épületeknél a gépek, eszközök megóvását szolgáló építmények jóval egyszerűbb szerkezetek a kialakítás szempontjából. Pillérvázas épületeink szeglemezes tetőszerkezettel költséghatékony megoldást kínálnak gépparkja megóvására hosszú távon.

ELŐRE RÖGZÍTETT ÁR

Nincsenek rejtett költségek, csak tartós szerkezet

HOSSZÚ TÁVÚ MEGOLDÁS

10 év gyártói garancia a teljes szerkezetre

EGYEDI, AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA

Elképzelései alapján megtervezzük és megvalósítjuk

GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ EREDMÉNY

Üzemi gyártás időjárási körülményektől függetlenül

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA

30 méteres fesztáv sem jelent akadályt a tetőszerkezet esetén

ÚTMUTATÓ A GÉPTÁROLÓ SZÍNEK KORSZERŰ KIALAKÍTÁSÁHOZ

A hatékony gazdálkodás alapfeltétele a gépek, eszközök külső környezeti hatásoktól történő megóvása. Jöhet eső, jöhet hó, az oldalfalak nélküli fedett szín, rendkívül terhelhető pillérvázas szerezettel és szeglemezes tetővel gondoskodik a megfelelő tárolásról. A zárt csarnokok pedig még fokozottabb védelmet és biztonságot nyújtanak.

A NYITOTT OLDALÚ TÁROLÓÉPÜLETEK JELLEMZŐI:

  • Csapadéktól védett helyet biztosít az alatta lévő gépeknek, eszközöknek.
  • Általában nyeregtetővel bíró épületek, melyek 7-15 fokos tetőlejtéssel rendelkeznek.
  • Vállmagasság szempontjából a 4-7 méter közötti nagyságot alkalmazzák, de mindezt egyedi igények befolyásolhatják azért.
  • Hosszirányban egymás után sorolt, főtartó keretállások sorozatából kerülnek kialakításra. A keretállások közötti optimális távolság 5-7 méter, melyet szintén befolyásol a tárolni kívánt gép vagy eszköz mérete.
  • A tetőburkolat rendszerint trapézlemez.

HOGYAN DOLGOZUNK?

Felmérés →

Személyes egyeztetés az igények teljeskörű meghatározása, és egy pontos ajánlat kidolgozása érdekében.

Tervezés →

Az igények ismeretének birtokában a sokéves tapasztalattal rendelkező tervezőnk több körben ingyenesen elkészíti és véglegesíti a terveket a mai kor igényeinek megfelelően folyamatos, aktív kapcsolattartás mellett.

Kivitelezés →

A munkákat az előre egyeztetett ajánlat szerint, a megadott határidőre, Partnereink bevonásával készítjük el Ügyfeleink örömére!

Garancia →

Munkáinkra kiterjesztett garanciát vállalunk a legjobb minőségű anyagok felhasználásával.

Extra

Üzemünkbe ellátogatva bármikor betekinthet a minőségbiztosított gyártási folyamatba, így a hosszas várakozás helyett részese lehet minden fázisnak a végtermék megszületéséig.

PILLÉRVÁZAS ÉPÜLETEK SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZETTEL
A MEZŐGAZDASÁGBAN

A hazánkban két kevésbé elterjedt építési technológia alkalmazása néhány fejlettebb országban már szinte kizárólagos eljárásnak számít a mezőgazdaság területén. Magyarországon azonban még számtalan kiaknázatlan lehetőséget és előnyt rejt magában, mely mellett nem szabad elmenni.

✓ PRECÍZ TERVEZÉS

Minden mezőgazdasági épület megtervezéséhez ingyenesen statikai terv készül, melynek stabilitására a statikus felelősségvállalása a garancia. Nem csak az épületre, a tetőszerkezetre is külön terv készül szemben a hagyományos tetőszerkezetekkel.

✓ GAZDASÁGOS SZERKEZET

Szemben a hagyományos vagy egyéb könnyűszerkezetes épületekkel a két technológia ötvözése, és a precíz tervezés lehetővé tesz akár 30 %-os faanyag felhasználás csökkentést már csak a tetőszerkezet vonatkozásában.

✓ GYORS GYÁRTÁS

Az elkészült terveknek köszönhetően üzemi környezetben, időjárástól függetlenül kerülnek legyártásra az épület és a tetőszerkezet különböző elemei, így is időt spórolva a helyszíni építésnek.

✓ NAGY FESZTÁV

A hagyományos ácsszerkezeteknél jóval nagyobb alátámasztás nélküli fesztáv alakítható ki gazdaságosan mind az épületszerkezet, mind pedig a szegelemezes tetőszerkezet esetében.

✓ IDŐTÁLLÓ, TARTÓS ALAPANYAG

A teljes szerkezet magas minőségű, c24 szilárdságú, hőkezelt faanyagból készül, a tetőszerkezetet pedig időtálló, minőségtanúsított, Mitek acél szeglemezzel. A pillérváz rögzítéséről és erősítéséről pedig betonacél dübelek és rozsdamentes tartókonzolok gondoskodnak.

✓ MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG

Az előkezelt faanyagnak köszönhetően teljesen karbantartásmentes, hosszútávú, gyors és alacsonyabb építési költségű megoldás a mezőgazdaságban.

AZONNAL ELÉRHETŐ:

Mezőgazdasági épületeink előnye, hogy időjárásfüggetlen az üzemi gyártásnak köszönhetően. Jöhet eső, jöhet tél, a gyártás folyamatos. Szakképzett ácsaink pedig segítenek felállítani az előre legyártott szerkezetet rövid időn belül.

GÖRDÜLÉKENY:

A tervezéstől segítjük elképzelései megvalósításában. A gyártási folyamatba lépve pedig egyszerű, standardizált folyamatok szabályozzák az épület elkészítését. Cégünk a tervezéstől a megvalósításig megbízható Partner.

PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ:

Az automatizált környezet csökkenti az emberi erőforrás igénybevételt a szerkezet elkészítése során, így az építés munkadíját is a csökkentett anyagfelhasználás mellett.