MEZŐGAZDASÁGI
ÉPÜLETEK A GYÁRTÓTÓL

100-tól 10.000 m2-ig az Ön igényei szerint a mezőgazdaság és agrárium minden jellegű épületigényére kínálunk versenyképes, komplett megoldást.

A farmépületek tervezése és megvalósítása épp akkora szakértelmet és odafigyelést igényel, mint saját otthonunk kialakítása. Erre kínálunk hosszútávú, illetve költséghatékony megoldást szeglemezes tetővel, pillérvázas technológiával, nagy tapasztalatú szakembereinkkel Magyarország egész területére vállalunk megrendelést hazánk egyik legnagyobb gyártási kapacitással rendelkező üzemével.

MIT JELENT MINDEZ AZ ÖN GAZDÁLKODÁSÁNAK SZEMPONTJÁBÓL?

Praktikus és költséghatékony megoldást
Hosszú távú, jövedelmező befektetést
Gyors, mégis kiszámítható folyamatot
Alacsonyabb karbantartási költségeket
A termelékenység fokozását

Csapatunk által gondosan megtervezett és pontosan kivitelezett mezőgazdasági építmények hozzájárulnak a hatékonyabb munkavégzéshez és a profitorientált gazdálkodáshoz. Egy a mai kor igényei szerint pontos tervezést követően megvalósult épület vagy épületegyüttes jelentősen támogatja az állatok jólétének biztosítását, így a hatékony termelést. De a gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen kellékek (gépek és felszerelések) megfelelő tárolását segítve csökkennek karbantartási kiadásai is.

Az egyedi igényeire szabott FarmÉpületek lehetővé teszik a rugalmasabb reakciót a piac változásaihoz, igényeihez, mely garancia a hosszútávú sikerre.

FIGYELEM! FEJLESSZE MEZŐGAZDASÁGI VÁLLALKOZÁSÁT ÁLLAMI TÁMOGATÁSBÓL!

Értesüljön elsők között a hamarosan megjelenő lehetőségről!

HOGYAN DOLGOZUNK?

Felmérés →

Személyes egyeztetés az igények teljeskörű meghatározása, és egy pontos ajánlat kidolgozása érdekében.

Tervezés →

Az igények ismeretének birtokában a sokéves tapasztalattal rendelkező tervezőnk több körben ingyenesen elkészíti és véglegesíti a terveket a mai kor igényeinek megfelelően folyamatos, aktív kapcsolattartás mellett.

Kivitelezés →

A munkákat az előre egyeztetett ajánlat szerint, a megadott határidőre, Partnereink bevonásával készítjük el Ügyfeleink örömére!

Garancia →

Munkáinkra kiterjesztett garanciát vállalunk a legjobb minőségű anyagok felhasználásával.

Extra

Üzemünkbe ellátogatva bármikor betekinthet a minőségbiztosított gyártási folyamatba, így a hosszas várakozás helyett részese lehet minden fázisnak a végtermék megszületéséig.

MIBŐL ÉPÍTJÜK SZERKEZETEINKET?

– TERMÉSZETESEN FÁBÓL

Miért?

✓ Olcsóbb, mint a fém.

A fém keretállás teszi ki egy mezőgazdasági épület költségének meghatározó részét. Milliókat spórolhat, ha nem a drága fémet, hanem a versenyképesebb fa keretállást választja.

✓ Az építés előkészítése is költséghatékonyabb.

Csavaralap, pontalap vagy sávalap segítségével is kivitelezhető, melyek jóval költséghatékonyabb megoldást nyújtanak.

✓ Ellenáll a korróziót okozó gázoknak.

Nyugaton már régóta fából építik a mezőgazdasági épületeket, hiszen a fa nem rozsdásodik és sokkal tartósabb. Ennek különösen jelen esetben van jelentősége, hiszen az állattenyésztés során nedves és korróziót okozó gázokkal teli a levegő.

✓ Időtálló.

A pillérvázas technológia fa oszlopokkal, acél merevítéssel és vasalatokkal gondoskodik a hosszútávú megoldásról.

✓ Nincs szükség belső alátámasztásra.

Könnyedén hidalunk át akár 30 méteres fesztávolságot is, így nem korlátozódik be a belső tér kialakítása.

✓ Nem korrodál.

A rozsdásodás leggyakrabban csomópontoknál keletkezik, ahol például fém a fémmel találkozik. Jelen esetben ez nem fordulhat elő, a fém mindig fával találkozik, így nincs rozsda. A szerkezeti rögzítők tűzi horganyzottak, rozsdamentesek, illetve a csavaros rögzítések is teljesen korróziótól védettek.

✓ Terhelhető a födém.

A különböző szellőző, vagy adagoló szerkezetek is rögzíthetők a födémhez, mely még költséghatékonyabbá teszi a beruházást.

DOLGOZZUNK EGYÜTT, LÉPJEN KAPCSOLATBA CSAPATUNKKAL!

Ha ajánlatot szeretne kérni, esetleg több információra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeink: info@rapidteto.hu +36205234193 +36208037957