Rólunk

Rólunk – RapidTető

A RapidTető Kft. együttműködő partnere az I.G.M.-H Kft. , a MiTek Industries GmbH hivatalos, magyarországi együttműködő partnere.

Amit kínálunk:

  • gyors és pontos munkavégzés
  • elérhető árak – költséghatékonyság
  • modern technológia
  • választási lehetőség több szolgáltatási csomag közül
  • egyedi igények szerinti tervezés
  • ingyenes ajánlatérés

Hogyan lettünk Magyarország vezető tetőszerkezet gyártó vállalkozása?

Életemben több mint száz lakást építettem. Komplett hoteleket és nagy irodaházakat is. Köztük több díjnyertes ingatlant.
Mégis egyre nehezebben ment, mert nagyon kevés a jó szakember. Az építőiparban ugyanis néhány éve 250 ezer ember dolgozott, most 370 ezer. Lett százezer új kókler vagy inkább lett 120 ezer új, jól képzett szakember hazánkban? Sajnos inkább az előbbi. Egyre nehezebb jó szakembert találni. Hatékonyan, jól dolgozni. De akkor mit lehet tenni?
Üzemi előregyártásra vágytam. Gépesítésre, ahol az alkatrészek megmunkálása milliméter pontosságú és villámgyors. Ahol egy szerkezet néhány óra alatt elkészül, méghozzá lézerpontosságú illesztésekkel. Ahol mérnökileg megtervezett termékek szinte futószalagon hagyják el a számítógépvezérelt CNC gépeket. Ahol a hibák javítgatása helyett a legjobb minőségű anyagokra költhettem a pénzt. Ahol a kóklerek biztosan nem akadályoznak. Mint egy álom.

És az álom valóra vált. Sikerült létrehoznunk egy ilyen üzemet. Hazánk legjobban gépesített tetőgyártó üzemét. Gyors, pontos, mérnöki faszerkezetek. Számítógép vezérlés, lézeres kivetítés, milliméteres pontosság, tervezhetőség, megbízhatóság.

Ezzel a technológiai háttérrel szinte gyerekjáték az évi akár többszáz tető elkészítése. A viharálló, mérnöki tetőtervek készítése nálunk alap (hiszen gépeink ezeket a terveket beolvasva működnek.) Fix, később sem változó árakat garantálni nekünk egyszerű, hiszen a tervek alapján mi pontosan megállapítjuk az anyagköltséget és szinte percre a szükséges gépidőt. Így a végén is annyiba kerül majd a tetőszerkezet, mint amennyit az elején ígértük. Könnyedén tartjuk a határidőket, mert gépesítve, időjárás-biztosan működünk, így egyedülállóan még kötbért is vállalunk. 10 éves jótállást garantálunk, hiszen mi tényleg a legjobb anyagokból dolgozhatunk: C24-es szilárdságú, gyalult, szárított, impregnált szerkezeti fával. Lételemünk lett az előregyártás, a mérnöki szerkezetek. És a miénk a legkedveltebb tetőszerkezet hazánkban.

Farkas Tamás
Rapidtető Kft.

Médiamegjelenéseink

FarmTetőt a lóistállókra!

Szerző: H. Gy., 2023/03/20

Lóistállót tervezni és kivitelezni csak elkötelezetten, magas minőségben, szakértelemmel és gondos odafigyeléssel szabad, mivel nemcsak egy ingatlant építünk, hanem a ló számára kényelmes, biztonságos otthonokat biztosítunk, mégpedig hosszú távra. Az építkezésnél kulcsfontosságú a korszerű, jó minőségű tető, tetőszerkezet, amely biztonságossá teszi az ingatlant. A RapidTető Kft. korrekt árakon, pontos határidő betartásával dolgozik, a kivitelezett munkákra garanciát vállal.

Tovább »

 

Emelkedő építőanyag árak – Kiút a szeglemezes tetőszerkezet

Kinek segíti a kivitelezést?
A családi hazát építőknek, mert alkalmas a vidéki épületek fejlesztésére, felújítására, kivitelezésére.
A mezőgazdasági vállalkozásoknak, mert a nagyobb légtér kedvezőbb az állattenyésztő épületekben, a terménytárolókban, a géptároló színekben.

Tovább »

 

A szeglemezes tetőrendszer előnyei állattartó épületek kivitelezésénél

Az állattartás építészetének lényege, hogy az állat számára olyan optimális, mesterséges környezetet hozzunk létre, ahol a tenyésztési, termelési feltételek gazdaságos beruházással és üzemeltetéssel megvalósíthatók.

Tovább »

 

Szeglemezes vándorok

Márai Sándor, az egyik legnagyobb magyar író állítja: “menj tovább, sebes lábakkal is. Mert vándor vagy.” De azt is írja, hogy egyedül nem szabad, nem érdemes tovább menni, mert a magányos vándor kényszerutazó. Most már meghorzsolódott, sebes a lábunk. A sebet az elszállt energiaárak, az elszegényedő otthonteremtők, a megrendelők ejtik. De megyünk – mert mennünk kell – tovább. Nem egyedül.

Tovább »

 

Megjelenés a Célirány magazin című műsorban:

Munkatársaink – RapidTető Kft

Farkas Tamás – ügyvezető, RapidTető Kft

e-mail: info@rapidteto.hu

Óvodám ablakából éppen egy építkezést lehetett látni. Persze a foglalkozás alatt is a beruházást bámultam, ahelyett, hogy figyeltem volna. Ilyenkor persze mehettem a sarokba.  A sarokból pedig – az ablakon kikukucskálva – ugyanúgy lehetett látni a sürgő-forgó munkásokat. A büntetésből, így, jutalom lett. Méghozzá életre szóló. Azóta is lenyűgöznek a beruházások, egy szép épület, egy új ház. Építésüknek pedig, szerencsére, nap mint nap részese lehetek. 

Farkas Tamás - ügyvezető - RapidTető Kft., a szeglemezes tetőszerkezetek gyártója.

Molnár András – termelési igazgató, RapidTető Kft

e-mail: info@rapidteto.hu
mobil: +36 20 532 2715

„A fa az egyik leginkább szerethető, megmunkálható anyag, ahogy régen megírták: a bölcsőtől a koporsóig elkísér. Miután az élő fát kivágjuk és megmunkáljuk, akár évszázadokig velünk marad, az épített környezetben is a természetet idézve. Életútjának végén pedig a környezet terhelése nélkül lebomlik, visszaadva alapanyagát a természetnek. A sokféle faipari projekt, amin eddig dolgoztam, mindig izgalmas kihívást jelentett. A szeglemezes tető gyártásában a hagyományos anyag és a korszerű technológia alkalmazása új lehetőségeket teremt, inspirálva alkotó fantáziánkat.

Molnár András - RapidTető Kft. szeglemezes tetőszerkezetek, termelési igazgató.

Táncos Márton – gyártmánygazda, RapidTető Kft

e-mail: gyek@rapidteto.hu
mobil: +36 30 417 55 45

„Ahogy sokaknak a cégnél, nekem is gyermekkorom óta része az életemnek a faipar, és a faanyag szeretete. Édesapám asztalosműhelyében 10 éves korom óta visszatérő vendég voltam, megismerkedhettem a faanyagok tulajdonságaival, jellemzőivel. Talán ez vezetett arra a lépésre, hogy szakmai tanulmányaimat is ezen a területen kezdjem meg középiskolában, majd folytassam magasabb szinten az egyetemen. Faipari mérnökként célom, hogy a szakterületet a lehető legtöbb oldaláról megismerjem, és elsajátítsam minden apró mozzanatát. A RapidTető Kft.-nél egy új kihívás részese lehetek, reményeim szerint Önnek és Családjának is segíthetek abban, hogy az „Otthon, édes otthon” életérzést megalapozza egy megbízható, időtálló tetőszerkezet legyártásával, felállításával.

Horváth Kristóf – területi képviselő, RapidTető Kft

e-mail: horvath.kristof@rapidnapelem.hu
mobil:+36 20 803 7957

Gfellner Ádám – területi képviselő, RapidTető Kft

e-mail: gfellner.adam@rapidteto.hu
mobil: +36 20 523 4193

Marketing

RapidTető Kft

e-mail: marketing@rapidteto.hu
mobil: +36 30 346 8789

Kérdése van? Egyedi ajánlatot szeretne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat – Céginformációk

cégnév: RapidTető Kft.

cím: 8542 Vaszar, Hrsz. 049/22.

adószám: 14361377-2-19

cégjegyzékszám: 01-09-358355

képviseli: Farkas Tamás

telephely: Vaszar

információk: info@rapidteto.hu