A szeglemezes tetőszerkezetek előnyei felújítandó ingatlanok esetén

A szeglemezes tetőszerkezetek előnyei felújítandó ingatlanok esetén

 

Egy ingatlan felújítása rengeteg munkával, idővel és nem kevés anyagi ráfordítással jár. Érdemes minden felesleges, plusz költséget lefaragni. És az sem hátrány, ha lakják, hogy gyorsan elkészül. Szeglemezes technológiával mindkettő megoldható. Ráadásul egy olyan megoldás a szeglemezes tető, mely további előnyökkel is jár.

Előnyök, melyek a szeglemezes tető mellett szólnak

Rendkívül hamar elkészül a szeglemezes tető. A precíz, gyors mérnöki tervezés, a tetőszerkezet elemeinek határidőre való elkészülése és a jól tervezhető, időzíthető kiszállítás, a villámgyors kivitelezés a legfontosabb, ami mellette szól.

1-2 nap alatt összeállítható az egész tető, mivel nem szükséges vasbeton alap. Ez különösen azért praktikus, mert nem kell kiköltözni a lakásban lakóknak annyi időre sem, míg elkészül az új tető. A gyorsaságnak köszönhetően pár nap alatt a lakók rendelkezésére áll. A gyorsaság további előnyökkel jár, nemcsak időbeli előnyt jelent, hanem akár anyagi megtérülést is!

Az ára kedvezőbb a többi tetőszerkezethez képest, alapanyaga, kivitelezése miatt. Gazdaságosabb a faanyag kihasználás, nincs felesleges, leeső rész, plusz, kimaradó megrendelt anyag, és jóval kevesebb a faanyagigénye is a szeglemezes tetőnek. Ráadásul még a vasbeton födém ára sem dobja meg a költségeket, mivel nincs rá szükség ennél a tetőszerkezetnél.

Egy felújításra váró ingatlannál ezek a tényleg létfontosságúak lehetnek. Érdemes kihasználni a szeglemezes tetőszerkezetben, technológiában rejlő lehetőséget mindenképp, új építésű és felújítandó ingatlan esetében is!

Nemcsak számunkra előnyös, hogy az eszközparkunk robotizált, CNC vezérelt, hanem megrendelőinknek is kiszámítható, precíz, pontos, gyors munkát tudunk végezni ezáltal.

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!