CNC vezérelt szabászgépekkel a minőségért!

 

A megfelelő minőséget csak korszerű technológiai megoldásokkal, pontos, megbízható eszközökkel és hozzáértő szakemberekkel lehet elérni. Ezért cégünk fokozottan odafigyel arra, hogy ezen a téren is maximális teljesítményt nyújtson!

Hundegger Faipari CNC szabász gépeink és Mitek préseink gondoskodnak arról, hogy a pontosság meglegyen.

Ezek a gépek modernebbek, nagyobb tudásúak, tartósabbak, pontosabban dolgoznak és sokkal több ideig használhatjuk őket, mint a hagyományos gépeket.

A CNC ácsipari szabászgép bonyolult ácskötések elkészítésére képes. Számítógéppel, faszerkezeti tervező szoftver, szakértő mérnökök segítségével készülnek a szeglemezes tetőszerkezetek. A megfelelő szoftver segítségével lehet a tervezett szerkezet elemeinek kialakítását és méreteit a berendezésbe importálni. Mi pont ilyen korszerű irányírási szoftvereket használunk a munkánk során. Gondosan megtervezett, majd készre gyártott, előre szabott, megmunkált faszerkezeti elemek kerülnek kiszállításra már csak az építkezés helyszínére. Így nem a helyszínen szabjuk megfelelő méretre a tartóelemeket, és nem ott kerülnek kialakításra a csapok, furatok, lapolások sem.

Mitek préseink egy betanítható hidraulikus présfej segítségével dolgoznak a pontosságért. Az üzemünkben a leszabott tetőelemek acél gyártópadokon kerülnek összeállításra. Ezeken végzik a szeglemezek bepréselését a fába a nagy, 30-60 tonna nyomóerővel rendelkező hidraulikus préssel.

Ez a helyzeti előnyünk! 

Pontosság a legfőbb előnyünk, hiszen a munkálatokat egy ácsipari gépsor végzi, ami biztosítja, hogy az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Az előregyártás pontossága mellett a helyszíni munka lerövidülését is jelenti ez, továbbá a faanyag takarékosságát, a költségek minimalizálását.

Nincs többletanyag felhasználás, nincs szükség az építkezés helyszínére utaztatni felesleges mennyiségű anyagot, majd a hulladék elszállítását. A kész faanyag miatt a helyszíni összeépítés rövidebb ideig tart, jóval kevesebb kézi munkát igényel, ami lerövidíti a kivitelezés időtartamát is.

További előnye a pontosság és precizitás mellett az, hogy könnyű kinyerni és emelni a hatékonyság növeléséhez szükséges kapacitást. A digitalizációval a technológia már jelentős fejlődésnek indult. Nagy előnye az automatizált, robotizált és digitalizált folyamatok sorozata. Így gyorsabb a termelés, zavartalanabb, bármi is történjék.  

De nemcsak a hatékonyság növekszik, hanem jóval kevesebb a hibalehetőség, csökken a ráfordított idő és ezáltal a költség is. Tervezhetővé válik minden. Jobban kihasználható és maximalizálódik a termelési idő.

Ez mellett esztétikusabb, változatosabb kialakítási lehetőségeket tesz lehetővé ez a módszer.

Nemcsak számunkra előnyös, hogy az eszközparkunk robotizált, CNC vezérelt, hanem megrendelőinknek is kiszámítható, precíz, pontos, gyors munkát tudunk végezni ezáltal.

 

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!