Fő a kommunikáció!

 

Bizonyára ön is átélte már, hogy megrendelt egy szolgáltatást, megkötötték a szerződést, majd a kivitelezőt hosszabb időn keresztül nem lehetett elérni. Pedig éppen fontos megbeszélnivalója vagy kérdése akadt volna a szolgáltatással kapcsolatban. Rendkívül bosszantó dolog!

A rendszeres kommunikáció szükséges, és hiánya olykor hatalmas kiábrándultsághoz, bizonytalansághoz vezethet. Egy tetőépítés, tetőszerkezet készítése során, ami nem kis feladat, anyagaikban egy komoly összeg, különösen fontos az állandó elérhetőség, és a megfelelő kommunikáció, a rendelkezésre állás. Ha ez nem így történik, joggal gondolhatja a megrendelő, hogy nem megbízható a cég, a szolgáltatás, és amit vállalt, az sem lesz száz százalékos.

Fontos a tökéletes kommunikáció!

Szerencsére nálunk ez nem így van! Büszkék vagyunk rá, hogy elérhetőek vagyunk mindig, mindenkor! Cégünket szinte minden időpontban el lehet érni. Folyamatos a kommunikáció a szeglemezes tetőtválasztókkal, a megrendelőinkkel – sürgősségi, felármentes rendelkezésre állás nélkül.

Bármikor felvesszük a telefont! Azon ritka alkalmak egyikén, mikor esetleg mégsem tudunk elérhetőek lenni, visszahívjuk az ügyfeleinket azonnal, amint lehetőségünk nyílik rá.

Természetesen ahol maga az ács adja az ajánlatokat, tárgyal a megrendelővel, miközben a kivitelezésben, a tetőépítésben is részt vesz, ott gyakran előfordul, hogy elfoglalt, és ritkán lesz elérhető munka közben, munka után.

A Rapidtető úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy csak erre a feladatra, kollégák vannak felvéve. Tehát külön értékesítők foglalkozzanak a megrendelőinkkel. Így mindig zavartalanul folyik a kommunikáció, gyorsan árat tudunk adni, egyeztetni bármilyen felmerülő kérdés esetén, flottul megy a szerződéskötés, ráadásul a kivitelezés rovására sem megy, mert a tetőszerkezetek elkészítését más munkatársak végzik. Értékesítő munkatársainknak csak az a munkájuk, hogy elérhetőek legyenek, a nap bármely szakaszában, azaz a vevőink mindig ki legyenek szolgálva, fel tudják tenni a kérdéseiket, bizonytalanság esetén.

Cégünk egyik nagy előnye tehát a folyamatos kapcsolattartás, az elérhetőség! Teljesen más foglalkozik a tető építéssel, a szeglemezes tető készítéssel, az alapanyagokkal, mint az ügyfelekkel. Így az egyik fontos terület sem megy a másik rovására. Gyorsabb kivitelezést, és gyorsabb szerződéskötést tesz lehetővé ez a módszer, illetve folyamatos elérhetőséget.

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!