Mezőgazdasági épületekre is válassza bátran a szeglemezes tetőt!

Mezőgazdasági épületekre is válassza bátran a szeglemezes tetőt!

 

A szeglemezes tető a legelőnyösebb, legkedvezőbb szerkezeti forma a mezőgazdasági épületeknél is.

Nem véletlen, hogy a nyugati állattartó farmokon mai napig fával építkeznek szinte kivétel nélkül, és a tetőszerkezethez is azt használnak alapanyagként elsősorban.

Fő okok, melyek miatt érdemes a szeglemezes tetőt választani ebben az esetben is!

A szeglemezes tető biztonságosabb, megbízhatóbb és időállóbb a fa alapanyagának és a technológiájának köszönhetően, mint más fajta tetőszerkezetek és tetőanyagok. Az állatok tartására használt épületben az állattartás következtében keletkező ammónia és egyéb gázok a fémben rozsdásodást idéznek elő rövid időn belül. Viszont ha a tetőszerkezet anyaga fa, ez egyszerűen elkerülhető. Az úgynevezett “kész tető” kezelt, szárított, minőségellenőrzött, osztrák minőségű faanyagból készül, ami időjárásálló és időálló. Ráadásul ökotudatos megoldás is.

Jóval kedvezőbb az ára a szeglemezes tetőnek, mint a fémből készült szerkezeteké, ami szintén az egyik fő előnye. Az automatizált technológia és az alapanyag, gazdaságos kivitelezés tesz lehetővé. A gazdálkodó jól jár, ha ezt az opciót választja, mivel így kevesebb költséggel jár a tetőszerkezet elkészítése, és nincs felesleges, rejtett költség sem. Csak az előre kalkulált összeggel kell számolnia, többel nem.

A szeglemezes tető mellette szól még az is, hogy rendkívül gyors a tetőszerkezet elkészítése, a faanyag méretre szabása, a megépítés, kivitelezés is.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a szeglemezes tető nem csak új építésű, hanem használt épületeknél is alkalmazható. Továbbá családi házak, társasházak, középületek, áruházak, ipari csarnokok, nagy fesztávolságú, illetve hosszúságú mezőgazdasági épületek létesítésére tetőszerkezeti kivitelezésére is alkalmas a szeglemezes tetőszerkezet tökéletesen.

Tökéletesen alkalmazható mezőgazdasági épületeken is a szeglemezes tetőszerkezet, mely rendkívül költséghatékony és nagy teherbírású.

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!