Olcsó, gyors és még zöld is!

Olcsó, gyors és még zöld is!

 

A szeglemezes tetőszerkezetnek számos előnye van! Ezek egyike a pontos méretezés és kivitelezés. Ez a tény pedig tökéletesen alkalmassá teszi a megfelelő környezetvédelmet a cégünk számára.

A RapidTető Kft csapata márpedig elkötelezett a környezettudatosság mellett.

Miért jó az öko szemléletmód?

Környezettudatosan élni azért fontos, céges szinten is, mert a gyermekeinknek, a jövő nemzedékének ezzel tovább élhetőbb, tisztább, fenntarthatóbb, egészségesebb világot, bolygót adunk örökül. A csapatunk felelősen és aktívan vállal szerepet, lépéseket tesz a környezeti problémák megoldásával kapcsolatosan. Megfelelő tájékozottság, felelősségvállalás, tudatososság, aktív tevékenység és odafigyelés kérdése az egész.

Mi a titkunk?

A hagyományos tetőhöz képest, akár 30%-kal kevesebb faanyag szükséges a szeglemezes tetőszerkezet elkészítéséhez. Mérnökeink pontos számításának köszönhetően nem keletkezik felesleg, leeső faanyag sem. Ezzel jelentősen spórolunk a megrendelőinknek.

Ebből adódik, hogy több faanyagot takarítunk meg, ami jóval kevesebb utaztatási költséggel jár, mivel kevesebb helyigény szükséges a pontos számítások és anyagszükséglet miatt. Jelentősen csökkentettük a környezetszennyezést a közlekedés csökkentésével. Jól tervezhető. A technikai rendszer korszerűsítése szintén ökotudatos dolog. Az előregyártás, az építés, összeszerelés helyszíni idejét is töredékére csökkenti, mely által költséget takarít meg a szeglemezes tetőszerkezet készítés.

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!