Szeglemezes tető olcsón, gyorsan gyártótól - RapidTető Kft.

Szeglemezes tető árak

A szeglemezes tető árak lényegesen kedvezőbbek a hagyományos ácsolású tetőkénél. Ennek elsődleges oka az, hogy sokkal kedvezőbb anyagfelhasználással valósítható meg egy szeglemezes technológiával gyárott tetőszerkezet.

Szeglemezes tető árak – miért olcsóbb?

A szeglemezes tetőszerkezetek tervezését egy nagyon precíz folyamatként jellemezhetjük. A precizitásból fakadóan több olyan sarkallatos ponton is mm-es pontossággal számolunk, ami azt eredményezi, hogy nem kerül felesleges faanyag és szeglemez felhasználásra.

A szeglemezes tetők olyan professzionális üzemben készülnek, ahol a legpraktikusabb kihasználhatóság pont olyan fontos, mint a pontos munkavégzés.

A gyártást megelőzi a tervezés-előkészítés szakasz, amely során egy számítógépes szoftverrel, hozott tervrajz, vagy esetleges helyszíni felmérés után lemodellezzük a tető kialakítását és elkülsz egy statikai számítás a gyártási dokumentációhoz.

Ezt követően a faszerkezet rácsrudai készülnek el CNC vezérlésű gépekkel, majd egy nagynyomású prés rögzíti a szeglemezeket ezekbe.

Az előkészítési szakasz során kiszámított egyedi, személyreszabott paraméterek, a könnyű összeállíthatóság és a szeglemezes technológia jellemzői miatt a szeglemezes tető árak biztosan gazdaságosabb megoldást jelentenek majd Önnek is, mint a hagyományos tetők.

Szeglemezes tető árak: ingyenes ajánlat a RapidTető Kft-től!

Szeglemezes tető árak – szeglemezes tető jellemzők

Bár a kedvezőbb ár beszédes vonzerő, azért a szeglemezes tetőszerkezetek sokkal több pozitívummal is megtámogathatják építkezését.

  • Az üzemi gyártás miatt az egyes elemek rendkívül méretpontosak, tökéletesen sík tetőfelületeket kapunk.
  • Az előregyártott tetőelemeknek köszönhetően a kivitelezés ideje jelentősen lerövidül, így az épület költségei tovább csökkennek.
  • A szerkezet – a rácsos kialakítása miatt – mérnökileg maximálisan optimalizált, emiatt
    kedvező áron kínálható.
  • A helyszínre szállítás után a koszorúra helyezve azonnal kialakítható a tető idom.
  • Szeglemezes tetőszerkezet alkalmazásával belső letámasztás és vasbeton födém nélkül, egy ácsszerkezetű tetőnél jelentősen kevesebb faanyag felhasználással lefedhető egy épület.
  • A statikai számítás lehetővé teszi, hogy a szerkezet minden elemében megfeleljen a hatályos szabványoknak, azonban „feleslegesen” plusz anyag ne kerüljön a szerkezetbe.
  • Ezekkel a tartókkal családi házak, csarnokok, gazdasági épületek, sportlétesítmények is építhetők belső támaszok nélkül.
  • A leggyakrabban alkalmazott fafaj a könnyen megmunkálható lucfenyő, de erdei fenyő, vagy jegenyefenyő is felhasználható. Költségesebb fafajokkal a szerkezet jellegéből adódóan nem építenek szeglemezes tartókat.

Szeglemezes fatartók minden helyen alkalmazhatók, ahol fenyő faszerkezetek is beépíthetők. Rácsos kialakításuk miatt akár egyedi tartóalak is tervezhető velük. Felhasználási területeik szinte végtelen számúak.

Magyarországon a RapidTető Kft. évtizedes múltra visszatekintő szakmai tapasztalatának, saját üzemének és szakembergárdájának köszönhetően a szeglemezes tetőszerkezetek gyártása már szélesebb rétegnek érhető el kedvező áron.

Hamarosan elérhető szeglemezes tető kalkulátor segítségével Ön is könnyedén kiszámolhatja mennyivel kedvezőbb áron valósul meg otthona tető szerkezete a hagyományos tetőhöz képest! Addig is:

Szeglemezes tető árak: ingyenes ajánlat a RapidTető Kft-től!

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!