Válassza a faipari mérnökeink által garantált minőséget!

 

Gondolja végig, mekkora a különbség a jól képzett szakemberek által tervezett, pontosan legyártott termék és egy átlagos magyar építőipari munkás keze munkája között. Hatalmas differencia lehet a kettő tetőszerkezet minőségét, pontosságát illetően! Melyiket választaná szívesebben? A magas minőségű, tűpontos tetőszerkezetet vagy az elnagyolt tetőt?

Csapatunkban több faipari mérnök és technikus dolgozik azon, hogy a lehető legpontosabb, legprecízebb legyen minden könnyűszerkezetes tető, mely elkészül általunk. De ez a módszer még további előnyökkel jár!

Mi a faipari mérnök feladata?

Egy faipari mérnök pontos feladata, hogy az elsődleges famegmunkálást, a további feldolgozást, valamint a faépítészet, a faszerkezetek, illetve faszerkezeti elemek gyártását, építését, az összeszerelést, a gyártás és építéstechnológia alkalmazásokat, a műszaki fejlesztést, tervezést megfelelően elvégezze, felügyelje. Azaz a megtervezés, a termelés felügyelete, a gyártás, az összeszerelés, és az építés irányítása, az ő munkája tulajdonképpen, az ő kezében van.

A gyártási folyamat egyik legfontosabb részét képezi a mérnöki, faipari gyártmánytervek elkészülése, melyek alapján készül a tartós, nagy teherbírású tetőszerkezet!

Ezért előnyös a faipari mérnökök által gyártatott szeglemezes tetőszerkezet!

  • Precíz statikai számítások és tervezés – pontos, minőségi munkát eredményez. Erre egy kézi munkával készülő tető és hagyományos ács biztosan nem képes.
  • A számítógépes tervezés, számítógép-vezérelt gyártás, gyártmánytervezés mérnöki precizitást, pontosságot ad minden esetben.
  • Állandó minőségellenőrzés és minőségbiztosítási rendszerek segítik továbbá a minőségi munkát.
  • A faanyag mennyisége a precíz számítások következtében optimalizált, tehát jóval kevesebb alapanyag elég, ami kedvezőbb árat is biztosít a megrendelőnek.
  • A tető szilárdsága mégis nagyobb, tartósabb. A szakképzett munkaerő és az évtizedes építőipari tapasztalat pedig garantálja a tökéletesen elkészülő tetőszerkezetet.
  • Időjárás-független, csúszásmentes tervezés és gyártás, felesleges költségek nélkül, a határidők betartásával.

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!