Vasbeton helyett válassza az ingyenes zöldenergiát inkább!

 

A szeglemezes tető számos előnnyel rendelkezik a hagyományos tetővel szemben! Jóval jutányosabb az ára, és gyorsabban el is készül. Ezzel a módszerrel jobban ki lehet használni a rendelkezésre álló teret is, ráadásként, még környezettudatos is! De itt még nincs vége a könnyűszerkezetes tető előnyeinek! Akár egy napelemes rendszer is kijöhet a szeglemezes tetőszerkezet választásakor az adott keretből, a kedvező ára miatt! De lássuk, pontosan miért is előnyösebb a könnyűszerkezetes tető.

Ezek az előnyei a könnyűszerkezetes tetőnek!

Költséghatékony

Ha az előgyártott, szeglemezes tetőszerkezetet választja, nem kell vasbeton szerkezetet, vasbeton födémet építtetnie, a plafont maga a tetőszerkezet fogja tartani. Így rengeteg időt megspórolhat, nem beszélve az anyagiakról! A vasbeton födém borzasztóan drága. Több millió forintra is rúghatnak a költségei egy átlagos családi háznál. Ha szeglemezes tetőt választja, megspórolja a vasbeton födém árát, melyet másra költhet.

A megtakarításból akár kijöhet egy komplett napelemrendszer kiépítés is, mely szükséges a családi ház teljes elektromos ellátásához. Azaz, ugyanannyiba kerül a szeglemezes tetőszerkezet, a plafon és a házhoz kellő méretű napelemrendszer, mint a hagyományos tető, vasbeton plafonnal. Kvázi azt is mondhatnánk, hogy teljesen „ingyen van a napelem”, ha a szeglemezes tetőt választja. És a mai energiaárak mellett ez nem elhanyagolható szempont!

Kedvezőbb felhasználási lehetőség

A szeglemezes tetőnél a ház egész területét jobban ki lehet kihasználni, mint a hagyományos tetőszerkezetnél, mert nincs szükség belső teherhordó falakra. Mivel nem kell beton födémet építeni, az építészek számára kötetlen belső téralakítást eredményez. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy az épület belső tere nagyobb legyen, és könnyen variálható, melyre szükség lehet átépítéskor, felújításkor, vagy ha az adott tér más funkciót kap a későbbiekben.

Gyorsaság és megbízhatóság!

Nem kell hónapokat, de még heteket sem várnia a tetőszerkezet elkészülésére! Elkerülhető vele a hosszú elkészülési idő. Az előre gyártott elemek, a gyors helyszíni összeszerelés, a tempós felépítése az egész tetőszerkezetnek, a töredékére csökkenti az elkészülési időt. Ráadásul nincs időjárás okozta csúszás sem. Ez mellett időtálló, időjárásálló is!

Ökotudatos megoldás

Másik dolog, amiért érdemes a könnyszerkezetest választani, az az, hogy nincs pazarlás, felesleges fafelhasználás, káros anyagok, ezért garantáltan ökotudatos megoldás! Csak is magasminőségű, hőkezelt faanyagokból készülnek a tetőszerkezeteink!

Minőség

Számítógépes, tűpontos, statikai tervezést, stabilan megtervezett tetőszerkezetet és gyors gyártást kínálunk. Évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkezik a cégünk és megfelelő gépekkel, kapacitással a gyártáshoz. Erre akár árgaranciát is vállalunk!

Szeglemezes tetővel jelentős költségeket és időt takaríthat meg az ember. Miközben környezettudatos és óvja környezetét is egyszerre!

 

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!