Szeglemezes tető olcsón, gyorsan gyártótól - RapidTető Kft.

Ács olcsón?

Talán a leggyakoribb google kereső, az „ács olcsón” vetekszik az „ács gyorsan” kifejezéssel. Ha már valaha építkeztünk mi, vagy a környezetünkben bárki, akkor tudjuk, hogy mennyi minden múlik a pontos, gyors és időben terljesített szolgáltatásokon.

A napjainkban is meghatározó építőipari változók nem csak az árakat befolyásolják, hanem a szakemberek elérhetőségét is. Elég egy anyagi okokból történő vagy időjárás okozta pici kis eltérés egy családi ház tervezésének, kivitelezésének bármelyik fázisában és máris beláthatatlan időre tolódik el a beköltözés.

Az ácsmesterek szerepe, funkciója egy kivitelezés során kulcsfontosságú. Onnantól kezdve, hogy fent van tető az épületen, a legtöbben nyugodtan dőlnek hátra: a nehezén túl is vannak. Mi történik azonban akkor, ha mesterünk nem tud a megígért időre jönni? A faanyagot tárolnunk kell. A darut újra meg kell rendeljük (vagy lesz időben, vagy nem). Az embereket addig is fizetnünk kell. Ki leszünk szolgáltatva az időjárásnak. Minden egyéb, időre egyeztetett szakember vár… stressz, kiadások, elúszott költözés…

Ács olcsón? Nem létezik?

A hagyományos tetőszerkezetek bebizonyították, hogy ács olcsón nem létezik. Ahány ház, ahány tervezés, ahány forma: a költségek várhatóan csak növekedni fognak. A szeglemezes tetőszerkezetek esetében ez nem fordulhat elő. Hogy miért? Mutatjuk!

  • Szeglemezes fatartók, tetőszerkezetek minden helyen alkalmazhatók, ahol fenyő faszerkezetek is beépíthetők, így családi házak, üzemek, csarnokok is felépíthetőek vele.
  • A szeglemezekkel teherbíró, torzulásmentes kapcsolat alakítható ki, melynek hatékonysága felülmúlja a hagyományos fakötésekét.
  • Alacsony hajlásszögű tetőszerkezeteknél (mediterrán jellegű), melyeknél a nagy fesztáv miatt a megrendelő nem akar szilárd födémet építeni, csak ilyen, vagy ehhez hasonló ácsszerkezet használható.
  • A tetőszerkezet nem csak a héjazat elhelyezését biztosítja, hanem igény esetén a mennyezet lezárását is, tehát nem szükséges külön födémet építeni, így tovább csökkennek a kivitelezés költségei.
  • Az üzemi gyártás miatt az egyes elemek rendkívül méretpontosak, tökéletesen sík tetőfelületeket kapunk.
  • Nincs szükség arra, hogy legyen ács olcsón, mert gazdaságos az anyagigény kihasználás és az építkezés üteméhez könnyen lehet alkalmazkodni: egy profi cég, mint a RapidTető Kft. a legyártott tetőszerkezetet szakszerűen tárolja és a kívánt időpontban speciális gépjárművekkel időben szállítja.
  • Alkalmazható tetőtéri beépítés esetén is.
  • Pontos, optimalizált (tervrajz alapján történő) tervezés előzi meg a gyártást, kevés az anyagfelhasználás, gyors a gyártás és az építés is (ez utóbbi akár 1 nap alatt is kivitezhető az épület nagyságától függően).
  • Az ereszkialakítás tekintetében is jelentős könnyebbséget jelent, hogy a szeglemezes tartók vonalát követve, sokkal könnyebben fedhető, lambériázható a felület, így nem kell külön a dobozpárkány készítésekor vázszerkezetet építeni. Ez sokkal költségkímélőbb megoldás.
  • A tetőfedő anyag a hagyományos ácsszerketetekhez hasonlóan bármilyen anyag lehet ( pl. csrép, betoncsrép, acéllemez, zsindely stb. ).

 

Ács olcsón? Válassza a RapidTető szeglemezes faszerkezeti szolgáltatásait.

 

Ha ács olcsón, akkor RapidTető!

A RapidTető Kft. szeglemezes faszerkezetek, elsősorban tetőszerkezetek gyártásával foglalkozik. Saját üzemben, kiváló szaktudású szakemberek professzionális munkát végeznek.

A gyártást pontos tervezés előzi meg, mely során a tetőszerkezet minden eleme statikai számítás során kerül kiválasztásra (faelemek, szeglemezes csomópontok stb…) A gyártás a gyártmánytervek alapján történik.

A pontos, Eurocode alapján történő statikai számítás lehetővé teszi, hogy a szerkezet minden elemében megfeleljen a hatályos szabványoknak, azonban „feleslegesen” plussz anyag ne kerüljön a szerkezetbe, így biztosítva annak gazdaságosságát.

A RapidTető referenciái között megtalálhatóak családi házak, lapos tetős épületek felújításai, társasházak, szállodák. A szeglemezes tetőszerkezetek minőségi gyártója egész Magyarország területén dolgozik. A cég repertoárjában hagyományos tetőszerkezetek, szeglemezes tetőszerkezetek, fa szerkezetek, faházak, színházi díszletek méretre szabása, teljes gyártása, szállítása és akár helyszíni kivitelezése is szerepel.

A szeglemezes tetőszerkezetek elterjedtsége évről évre dinamikusan nő Magyarországon. Új építésű családi- és társasházak, közintézmények, mezőgazdasági, ipari és kereskedelmi csarnokok tetőszerkezeteinél egyaránt alkalmazzák. Válassza Ön is a RapidTető szolgáltatásait és soha többet nem kell azért aggódnia, hogy lesz e ács olcsón és időben tetőszerkezete felépítéséhez.

Mik a szeglemezes tetőszerkezet hátrányai?

Gyakran találkozunk a kétségekkel.  Több évtizedes technológiáról van szó és Szlovákiában már gyakrabban választják ezt a megoldást a kedvező m2 árak, a nagy, alátámasztás nélküli fesztáv  miatt, hazánkban mégis lassabban terjed el a technológia.  Tapasztaljuk a javulást ezen a téren de a legnagyobb hátránya, az idegenkedés, a bizalmatlanság.

Mi azon dolgozunk, hogy Győr, Debrecen, Siófok után az ország más területein is megtapasztalják az otthonra vágyók a szeglemezes tetőszerkezet előnyeit. Keressen minket!

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!