Szeglemezes tető olcsón, gyorsan gyártótól - RapidTető Kft.

Tető gyorsan – szeglemezes tetőszerkezet gyártótól!

Szeglemezes faszerkezetekből tető gyorsan is építhető. Teherbírása, gazdaságossága nem csupán vetekszik a hagyományos tetőszerkezetekével, hanem több szempontból még túl is szárnyalja azokat.

Tető gyorsan: válassza a szeglemezes technológiát!

Amióta világ a világ, a tetőszerkezetek szinte mindenhol, döntően fából készülnek. Magyarországon az 1970-es, 1980-as években terjedt el, főleg mezőgazdasági és kisebb üzemi épületek esetében alkalmazták. Családi házak, társasházak és egyéb felhasználási területeken az elmúlt 10 évben ugrott meg a népszerűsége azon felhasználók körében, akiknek fontos volt, hogy a tető gyorsan, költséghatékonyan, fenntartható formában és precízen készüljön el.

Az elmúlt évek során egyre több tervező, építtető, kivitelező alkalmazza a szeglemezes technológiát, mert rájöttek, hogy számos technikai előnye mellett, sokkal olcsóbb és a tető gyorsan, időben fel is épül. Nincs várakozás, nincsenek többlet költségek, csak a precíz munkavégzés és a hatékony kivitelezés, elégedett megrendelők vannak.

A tető gyorsan akkor tud elkészülni, ha mögötte egy professzionális hátterű tervezés, gyakorlott gyártó és szakembergárda áll!

A szeglemezes faszerkezetek alkalamzása a tetők építése során azért előnyösebb a hagyományos kialakításnál, mert:

  • gazdaságosabb a faanyag kihasználás, így a költségek is kedvezőbben alakulnak
  • tervrajz alapján történő mm pontosságú, számítógépes tervezés előzi meg a gyártást
  • a tetőszerkezet elemei időben, határidőre készülnek el, ha a megrendelő közvetlenül a gyártótól rendel.
  • Az építőanyagok közti árkülönbség miatt a fa tartószerkezetek jóval olcsóbbak az acélszerkezeteknél, de tartósságuk, megbízhatóságuk megegyezik vele.
  • A hagyományos ácsszerketetekhez képest kisebb a faanyagigény, kisebb a tető önsúlya.

A szeglemez kötésű tetőszerkezet lényege: a szeglemez kötésű tetőszerkezet lényegében egy üzemben előregyárott, rácsos tartószerkezet, amelynek csompontjaiban a fa rácsrudakat, illetve a tartó alsó és felső övet acél szeglemzek kapcsolják össze. A szeglemezeket hidraulikus préssel hajtják be a kapcsolódó fa elemekbe. A karmok geometriája megakadályozza azok kihúzódását a fából, így tartós, jól méretezhető kapcsolat alakult ki.

  • A szeglemezes szerkezet magában foglalja a födémszerkezetet, ezáltal belső tartófalakat nem igényel, és így a belső teret kötöttségek nélkül lehet kialakítani úgy, hogy csökken a falszerkezet költsége, és jobb lehet a helykihasználás.
  • Alkalmazható családi házak, társasházak esetében akár tetőtér beépítéssel, vagy anélkül is.

Ma már nem álom egy tető gyorsan!

A RapidTető Kft. évtizedek óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. Vaszari üzemében multifunkcionális felhasználára gyárt szeglemezes faszerkezeteket, elsősorban a szeglemezes tetőszerkezetekre fókuszálva.

A vállalkozás munkatársai mind magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szakemberek. A szolgálatások között csomagárak segítik a megrendelők eligazodását, ám lényegében minden egyedi igényt ki tud szolgálni az üzem.

Egy megrendelés során a tető azért tud olcsón elkészülni, mert a RapidTető együttműködik a hazai szeglemezgyártók, képviseletek vállalkozóival, így sem anyaghiány, sem csúszás nem nehezíti a gyártási folyamatokat.

Mik a szeglemezes tető hátrányai?

Gyakran találkozunk a kétségekkel, kétkedéssel.  Bár több évtizedes technológiáról van szó és Szlovákiában többen választják ezt a megoldást a kedvező m2 árak, a nagy, alátámasztás nélküli fesztáv  miatt a hagyományosnál, hazánkban mégis lassabban terjed el a technológia.  Tapasztaljuk a javulást ezen a téren de a legnagyobb hátránya, a bizalmatlanság.

Mi azon dolgozunk, hogy Győr, Debrecen, Siófok után az ország más területein is megtapasztalják az otthonra vágyók a szeglemezes tetőszerkezet előnyeit.

A RapidTető magánszemélyeknek és cégeknek is kínál szolgáltatásokat. Kattintson a megfelelő helyre és vegye fel a munkatársakkal a kapcsolatot.

ÖN IS GYORS, BIZTOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST KERES? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!